Zpověď Dea-Lea

Zpověď Dea-Lea

Anotace: Má zpověď

Do přátel vrážím,
dýku jedem potřenou,
provokací se bažím,
zmírají mou potřebou.

Saji jejich život,
bez emocí podříznu,
vřelích srdcí tlukot,
ani nudně nezívnu.

Jsem najemný vrah,
šedý zabiják kamarádství,
nebudím však strach,
podávám ruku milosrdenství.

Deodred Elevier kryje,
jako grimasa netvora,
jméno smrtelné zmije,
a chlupatého tvora.

Leonidas Mystique - Deodred Elevier
Autor HKvH, 23.04.2008
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí