Přání k narozeninám pro Peťku

Přání k narozeninám pro Peťku

Anotace: jak netradičně vyjádřit vše nejlepší :)

Malého slona pro štěstí,
přinesla bych ti dárem
je to prý šťastnou předzvěstí
že tvé úsilí neskončí zmarem.

Přinesla bych ti květiny,
ty rozpouští v srdci ledy,
a pastelku kreslící na stíny
a protilék na všechny jedy.

Přinesla bych ti žvýkačku,
co umí překrásné bubliny,
přinesla bych ti ždímačku,
co vypere skvrny od maliny.

Přinesla bych ti Malý vůz
a třeba i modré z nebe,
jestli chceš, tak i autobus,
hlavně ať obejmu tebe.

Ani slon, hvězdy a obláčky,
ani dar za tisíce,
přinesu ti jen ty žvýkačky,
ať záříš ponejvíce.

Přeji ti zářivé úsměvy,
ať smutek nehyzdí tvář,
přeji ti ať s šťastnou úlevou
vždy uléháš si na polštář.

Přeji ti nádherná svítání
a přeji ti vždy krásný sen,
přeji ti Boha vnímání
ať šťastná jsi v životě jen.
Autor Vena, 24.04.2008
Přečteno 425x
Tipy 1
Poslední tipující: saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No tak upřímně : líbí se mi to jen z půlky..nektere slovní obraty jsou prímový,ale jinde se mi zase nelíbí, stejne tak je to s rytmem..
ale myslím si, že Petka bude potěšena tak či tak :)

24.04.2008 11:27:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí