Domov

Domov

Anotace: ...

Nejtěžší vězení
okamžik ve věčnost promění.
Nejtěžší ztěžení
jen dalšího dne znamení.

A vězeň vně sám pláče,
výkřiky nerozezní ozvěnu rváče.
A vězeň poznává zrádce,
přikrývky z růží bodají v srdce.

Dozorcův úsměvm
sliby znějící jako falešný zpěv.
Dozorcův hlasitý řev,
výhružky přinášející jen skrytý hněv.
Autor Tiki, 24.04.2008
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí