Poslední vločka

Poslední vločka

Anotace: Tak trošku poesie v próze - čistě automatický text

Bylo to takový praštěný,...
takový zkažený,...
takový roztomilý...
Bylo to, jako když osamělá sněhová vločka udeří do činel
a rozezní poslední naději na cestu zpět - do neznáma
s resonancí pianissima v křiku hladových ptáků
jako ten osamělý večer pod jabloní...

Ta ironie!
Vždyť ani poslední opuštěný železničář by neměl to srdce sedět pod jabloní sám

Večer v zimě,
v mrazu,
v bezvětří
Oratorium beznaděje v roztrhaný košili
Krásná jako na obrázku,
krásnější než v zrcadle - jak se to princeznám stává

Bylo to takový praštěný,...
takový zkažený,...
takový roztomilý...
Bylo to, jako poslední osamělá vločka - nad hrobem
Autor Lisa.Ginmi, 24.04.2008
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: fialová, Walentine, .K.r.i.s.t.y., Alea - kometa kdovíco přinese, Liss Durman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně se zas líbí to s těma činelama

04.05.2008 16:44:00 | .K.r.i.s.t.y.

takový zkažený :-) Sakra, hlavně nic nepodpaluj...

Líbí se mi ta pasáž s jabloní.

01.05.2008 17:30:00 | Alea - kometa kdovíco přinese

jooo to se mi líbí:) Je to jiný a líbí se mi to, ani nevím, co dodat :o))

24.04.2008 16:14:00 | Liss Durman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí