7mesačná vtipná realita

7mesačná vtipná realita

Anotace: K výročiu 7-mesačnej magórie :) Inak posledná strofa sa stáva tak trošku mojím mottom...

Znova som začula tvoj smiech,
znova ma napadlo: TY stojíš mi za hriech...
Ach Bože, prečo TY si na mňa taký milý??
Tvoje oči sú pre mňa navždy plné sily...

Ale už nevládzem, všetko ma bolí,
prečo nie ráno? Veď v noci spolu sme boli!!
Dal si mi ruky, motýle vzlietli,
môj čierny svet zrazu bol svetlý...

Kto by to povedal v tej dobe dávnej,
že práve jemu do sietí padnem..
Veď nemal nič čo by som od neho chcela,
aj tak ma dnes silno v tej sieti zviera...

Už sa chcem zobudiť, nie len snívať stále,
chcem si to všetko vyrovnať v hlave...
Nech sa deje čo chce,je to pocit prvý,
že tento boj ma stál až príliš veľa krvi...
Autor Kaceeeenka, 24.04.2008
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: Escheria, Lasska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Važne? Tak to potom nie som na tom sama :-)

24.04.2008 12:25:00 | Kaceeeenka

to jsi napsla o mně

24.04.2008 12:22:00 | Lasska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí