Chcela by som vedieť lietať

Chcela by som vedieť lietať

Anotace: veď kto by nechcel?

Chcela by som vedieť lietať,
utiecť v noci z tohto sveta.
Mávnuť krídlom a byť šťastná,
netrápi ma zrážka žiadna.

Chcela by som letieť nebom,
každý deň byť sama sebou.
K nebu vzlietnuť každú chvíľu,
prežiť chvíľu ozaj živú.

Chcela by som vidieť hviezdu,
zachovať si mysel triezvu.
Plniť si sny vidieť radosť,
toho čo chcem mať navždy dosť.

Chcela by som vedieť lietať,
utiecť v noci z tohto sveta.
Bola by to chvíľa krásna,
prežiť život ako zo sna...
Autor Kaceeeenka, 24.04.2008
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Escheria
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí