Třeba právě tobě,peklomile

Třeba právě tobě,peklomile

Anotace: Vylejvání zlosti na život,který činí lidi hloupými

Kouříš to?Kouříš to hodně?
Stejně,dřív nebo pozdějc přestaneš
dřív nebo pozdějc
a čím dřív...
Tuhle dovolenou na hřebík pověsíš
tím jak jinak,než líp.
A pak při denní tmě řekneš si
že žil jsi vlastně pro nic

-A možná na to co teď čteš,vzpomeneš si
drahý příteli.

(To je tedy sakra báseň,že?)
Autor Human Shadow, 24.04.2008
Přečteno 210x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to teda sakra je :)

24.04.2008 15:26:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí