zase spolu

zase spolu

Anotace: kde život končí tady začíná

je mi zle je mi špatně
a bez tebe sama zase
sedím tu a přemýšlím
na hradby se rozhlížím

na nebi mraky
a v srdci zmatky
za tebe život dám
a ležím nehybná

dívám se ti do očí
pohled kočky odskočí
to co naposled ti dám
muj pohled a pak umírám

držíš mě v náručí
tvé slzy padají
né každá slzy
muže být vinna

pár dní uteklo
a tobě se zastesklo
stojíš tam a přemýšlíš
jestli ráda tě uvidím

...oči otevřeš
a na mě se usměješ
pohladíš a políbíš
mé srdce rozzáříš

teď spolu sme a štastný jsme
do konce o naši lásce rouhodnem
Autor vlcatko, 24.04.2008
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí