Nevím 2

Nevím 2

Anotace: Nedokážu vymyslet ani titulek, tak jak po mně můžete chtít anotaci? Snad jen, že vím, že rým nebe/Tebe není zrovna vrchol originality;)

Kdo je smutný v tomhle světě?
Ten, kdo nemá to, co chtěl?
Co si vysnil v zimních snech.
Po čem toužil v letních dnech.
A vy máte to, co chcete?
I na vás Bůh zapomněl?
I vás stvořil a pak nechal
napospas svým osudům?
Jako ryby dravým řekám,
jako myši drápům koček

Snad tu věčně nebudu...

Sdílím osud sněhu vloček
Jen si zimu odbudu
A pak zmizím s jarním táním
najdu štěstí a pak za ním
poběžím až do nebe.
Zapomenu na Tebe,
na vás a i na sebe.
Už nebudu nikdy snít,
ani toužit a nic chtít.

Je to štěstí?
Snad jen klid
Autor verunča, 24.04.2008
Přečteno 390x
Tipy 12
Poslední tipující: Dedillope, a_tao, vodnař, Loudilka, labuť, Psavec, Monsignore, zemědělec Karel Motyčka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní, Veru

24.04.2008 17:56:00 | zemědělec Karel Motyčka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí