víš

víš

Anotace: ....možná to není ani báseň co? citový výlev;-)

Není to jednoduchý
-být upřímná a nelhat-
ale snažím se...
neříkat ti mrcho
(a hlavně nevědět, když vím)

Občas to jde a zapomínám
-i na to, jak to bolí, víš-
ale pak...
jedno slovo
a vše je zase zpátky
(jenže já chci ať seš šťastná!)

Jen nějak nevím,
jestli chci,
ať je to na úkor
mého smutku...
-jasně zasloužím si to-
po všem, co jsem kdy provedla
(a ty vždycky zůstaneš nejlepší kámoška)

Tolik bych chtěla,
ať je všechno jako dřív
-hlavně mezi náma-
ale ty bariéry mají na můj vkus
dost tvrdou vazbu
(žárlím, když vím, že máš to,
pro co jsem proplakala moře)

Myslelas, že to ustojím,
když mám kluka,
kterého miluju
-ne jen za to, jaký je-
ale já spadla
(tohle pro mě nikdy nebude lehký)

Ty to přece všechno víš
-nemá cenu vylívat si srdce-
promiň, že mě to bolí...
(a neříkej mi prosím, žes to četla)

*jen neumím říct ti to do očí,
do kterých se dívá i on
a taky nechci,
ať v těch mých vidíš zoufalství,
které pramení z "vašeho" štěstí
Autor Sukuba, 24.04.2008
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: Isobel, Someday, radexk
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Chapu... Dosly slova...

29.04.2008 18:39:00 | Someday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí