Sklapni

Sklapni

Anotace: píseň

1.sloka
Říkáš že se ti líbí sexy holky
Hehe! Ty holky se kterýma si spal nebyli vůbec sexy!
Tak pojď čekám na tebe bejby
Ref:
Óh! Sklapni nechci tě poslouchat
Óh! Si tak sladkej, ale záletnickej
Óh!Sklapni a pojď ke mě bejby!
2.sloka
Ty mi říkáš: Nejsem děvkař!
Ale já vím že chceš jen to jedno
Óh! Sex!
Když tě líbám máš tak sladké rty
Jako moje sny,když se mi o tobě zdá!
Ref:
Óh! Sklapni nechci tě poslouchat
Óh! Si tak sladkej,ale záletnickej
Óh! Sklapni a pojď ke mě bejby
Óóóh pojď ke mě bejby,
óóóh pojď ke mě bejby,
óóóh pojď ke mě bejby.
Autor Lůca Kaulitz, 24.04.2008
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí