Smysl života

Smysl života

Anotace: Zas trochu filosifie... Někteří tvrdí, že jsem na ní sice moc mladej, ale já si prostě pokoj nedám :-)

Uvažuji nad smyslem života,
napadá mě jen láska a ochota.
Dej a bude ti dáno,
přej a bude ti přáno..
Vidím monádu, hodně mi dochází,
vím, kde pravda se asi nachází.
V našich srdcích navždy sídlí,
dobře se jí tam bydlí.
Nemůžeš ji vyhnat, jen překřičet snad,
tu pravdu, měl by každý poslouchat,
Každý měl by vědět, že nežije jen pro sebe,
je třeba žíti zde, né čekat na nebe.
Pozemský život má hluboký smysl,
proč jinak bych tu asi kysl?
Autor Manik, 24.07.2005
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí