Když smrt je Ti málem...

Když smrt je Ti málem...

Anotace: I smrt patří k životu. Někdy až příliš neodvratně.

Když smrt je málem,
když moc blízko je.
I ptáci se zastaví ve svém letu.

Když ta sudička kráčí kolem,
oblečená ve smrtelné křeči,
v kámen se promění.

Zmrznou, jsou jak kus ledu,
studení...

A já ptám se: Kdy se zas rozletí?
Kdo osvobodí je, z jejího dusivého objetí?
Kdy přestane natahovat ruce sestavené z kostí?
Kdy vzdá se svých příštích obětí?

Když smrt je Ti málem.
Kdo konečně ji zastaví?
Přečteno 347x
Tipy 12
Poslední tipující: lucajda89, Holis, Megalo'R, Vladimír P., jedam, Psavec, Belmon, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi libuješ v dekadentních tématech - a to se mi líbí...

04.05.2008 03:05:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí