Dívám se s úctou na tvůj klín

Dívám se s úctou na tvůj klín

Dívám se s úctou na tvůj klín.
Ruce mé ti pomohly k návratu.
Vrátil jsem Ti úsměv na rty.
Miluji tvůj pohled plný naděje.
Chci si pamatovat šťastný výraz ve tvé tváři.

Svou prací oplácím
Vám, ženy, lásku,
s jakou jste nás na svět porodily.

Jsem doktor gynekolog, se srdcem hošíka.
S rucemi, které operují, když přijde čas.
Jsem ochránce ženské duše, která pláče.
Jsem ten, který je tu jen pro Tebe,
aby zmírnil tvé slzy
a vrátil tě zpět na vlnky štěstí.

Do tvé fantazie, do nového jara,
které vyklíčilo v Tvém srdci,
jako velká rozkvetlá louka ,
plná zlatých pampelišek.

Děkuji Ti Bože, za to,
že jsem ho mohla potkat
a skládám jemu za vše...
svůj velký DÍK.
Autor devcatko z jetele, 25.04.2008
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: jerabina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí