Můj anděli,neplakej

Můj anděli,neplakej

Anotace: Pro Tebe,Leničko,sluníčko :o) Aby Tvá víčka už netížil žal.Spolu vždycky najdme cestu.A pro všechny,kteří se trápí.Přítel je světlem v tmách...

Můj anděli,neplakej,
že život je jinakej,
že občas tě raní,
prudce zraní...

Tma bodá tě do očí...?
Vše v dobré se otočí,
tak věř ve svítání
a na květy v stráni.

Tak neplakej anděli,
že křídla ti zlámali
a zničili snění,
co bylo už není.

Tys ještě neprocitla zcela,
život je někdy jako cela,
zahrada ze stínů,
kde nenajdeš květinu...

Roztáhni sněhobílé dlaně,
pomalu,něžně,já vložím své na ně
a ruku v ruce půjdeme tmou,
hledat to svítání
pod oblohou
posetou hvězdami.
Autor Akrij8, 25.04.2008
Přečteno 422x
Tipy 5
Poslední tipující: Lachailla, Jahodová kopretina, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky dobrá...

02.05.2008 12:45:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí