Až do oblakov

Až do oblakov

Anotace: Len ja viem, koho sa to týka :)

Dýchať spolu ten istý vzduch?
Alebo vnímať nebeský kľud?
Sú to už roky no nechápem stále,
prečo nám spoznať sa, nebolo dané...

Poznať Ťa po mene, vidieť ťa zblízka,
aj tieto výhody až časom získam
Napriek tomu mi už roky pomáhaš v bytí,
a tvoju prítomnosť pri sebe cítim...

Po rokoch už viem že nie som sama,
že nie len na prázdno vítavam rána...
Bez toho či si Ťa ktokoľvek všimne,
pri každom úspechu TY stojíš pri mne!!!
Autor Kaceeeenka, 25.04.2008
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí