Básník či chasník

Básník či chasník

Anotace: Básně mají pobavit a ne člověka znudit či zarmoutit.

Dělám básně bez
obsahu a veršů
Říkám si básník
omyl sem šič koberců.
Tu vemu slovo dám ho tam
s toho báseň poskládám.
Dělám báseň pro děti
o významu nemají ponětí.
Dokonce ani dospělé nebaví
aby pointu dlouho hledali.
Kdo se potom básni zasměje?
Možná autor a pár pantů bez talentu.
Autor Kouma, 25.04.2008
Přečteno 231x
Tipy 1
Poslední tipující: Ctěný pán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobaví, ale pozor na češtinu! Víznam fakt hezky nevypadá!

25.04.2008 17:34:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí