Něco o fantazii

Něco o fantazii

Anotace: ....

Když má popuštěnou uzdu fantazie,
jsem ten člověk, který nejvíc žije.

Pokud jsem ve světě bez hranic,
mohu mít všeho mnohem víc.

Chvíli hraji první ve fotbale,
na moment jsem brankář potom ale,

útočím všemi zbraněmi na tebe,
chci tě něhou dostat do nebe.

Fantazie nemá žádné hranice,
strach, že tě omrzím upadá rychle velice.

Přestávám propadat panice,
jsi oblečena jak šéfka policejní stanice.

Náhle se vracím a mám romantickou náladu,
Přepadám tě fíglema, útočím hlavně zezadu.

Wow od fotbalu k mazlení jsem doběhl,
nyní jsem běžec, který celý svět oběhl.

Procházím krajinou a mířím za tebou,
Všechno ti natáčím kamerou.

V ruce banán a od sněhu boty,
fantazie mi nenutí ráno jit do roboty.

Fantazie je druhá věc po vesmíru,
u které člověk nedokáže určit míru.

A tak když depresím propadám,
fantazií se vesmírem do nekonečna vydávám…
Autor Noční bolest, 25.04.2008
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, mononoke, WAYWARD, jedam, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tebe/nebe atd...:\ zbavit se těch nejklišovějších rýmů by mělo být hned to první, pokud už člověk nechce psát rovnou nerýmovaně.

02.05.2008 22:29:00 | melancholik

Darmo se rozepisovat o tom, jak mocná je fantazie, leč bohužel zde mi přišla příliš spoutána. To dílko mi přijde příliš suché, bez nějakého prožitku, jen jakási konstatování, kterým nevěřím.

25.04.2008 16:14:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí