Mrcha

Mrcha

Anotace: Společně s kamarádkou Maky; nad sklenkou tekuté pravdy... :-)

Za skly mých slunečních brýlí
Lépe se na muže cílí
Neboť vím že když si zamanu
Určitě někoho dostanu

Párkrát si pohladím kadeře
A muž je hned svolný k nevěře
Když ještě zamrkám zpod brýlí
Každý hned touhou zešílí

Vy jste tak úžasná slečna
Breptají donekonečna
Šeptají: Vy jste ta jediná
Já však vím: Láká je peřina

Jsem žena nevšedních možností
Která se od těla oprostí
Hraji si s muži jak s oblázky
Na míle vzdálená od lásky

Já ale nejsem ta která se
Ohlíží jenom po kráse
Toužím po pohledu člověka
Jenž ode mne nic nečeká

Vždy jsem ta co si jen hraje
Opouštím na prahu ráje
Nechám tě tápat v šeru
Nic nedávám jenom beru

Za skly mých slunečních brýlí
Lépe se na muže cílí
Doufej že tebe mám raději
Oddej se lásce a naději

22.7.2005
Autor Petrik78, 24.07.2005
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí