Řeka

Řeka

Anotace: pana Herakleita

Nevím, proč se vracíme
.
na mista činů
.
pořád se snažíme
.
zachytit vlákenko toho,
jaké to bylo, když
jsme tu ješte byli
.
a zatímco si jinde žili
odlišné břehy
.
tady se čas mel zastavit?
.
A ty tomu veříš?
.
Ty ješte veříš na pohádky
na to, že se lze “vrátit zpátky”
.
je to hloupost
.
/a řeka dál si pospíchá
.
až nakonec
.
až do ticha./
Autor Franti, 25.04.2008
Přečteno 243x
Tipy 7
Poslední tipující: Fish, Xindy, adida, fialová, m-maybe
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasny....a nedá, nic se nedá vrátit....
ale je to nadherný....**

27.04.2008 18:45:00 | adida

jojo, dvakrat nelze vstoupit do téže řeky... Pantha rhei

25.04.2008 19:03:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí