To se stává

To se stává

Anotace: toš to si přeberte jak chcete...není radno brát to nějak vážně :D

Slízla jsem kapičku vína

co zůstala ti na rtech

pohrála si s tvými vlasy

měla jsem pocit, že tají se ti dech.

Malátný a bezmocný

jak plyšový medvídek

tvoje očička jako dva korálky

ještě chybí slzičky pramínek.

Utěšuji tvou neexistující bolest

protože když jsem já - žádná bolest není

nevím, jestli to pochopíš...

chceš titulky nebo české znění?

Bude to asi tím

že mě tak bolí hlava,

ať žije mé šílenství!

Neboj, to se prostě stává...

Už zavírají se mi oči

a vlasy mi padají do čela,

slízla jsem kapičku vína...

i tam, kde jsem vůbec nechtěla :)
Autor Nessy, 25.04.2008
Přečteno 198x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí