Touha

Touha

Anotace: Basen o zabití...

Touha

Koukám se jak umíráš
A na posledy se na mě díváš.
Chvíli šťastná jsem,
Že krev tvá zalívá zem.

Já zabila jsem tebe,
Abych ukojila sebe.
Ukojila touhu mou,
Pro lásku tvou.

Tvoje krev je rudě červená,
Stejně tak jako má.
Má krev se smísí s tvojí,
Všechno mě bolí.

Bolí mě hlavně srdce,
Bodnu se do něj prudce.
Čím dál víc ho bodám,
Vedle tebe padám.

Naše duše odejdou do nebe,
Vždyť nemůžeme žít bez sebe.
Autor Emilinkaka, 26.04.2008
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Vampiric.Angel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí