Nač?

Nač?

Anotace: Polemizování nad zbytečnostmi..

K čemu je krása,
bez návodu k užití?
K čemu je talent,
když nenajdeš využití?

K čemu je ti vychování,
když ho stejně zapomeneš pro hloupost..?
K čemu je ti smysl pro smích,
když na povrchu jsi ledová kost?

K čemu je ti moda¨
styl, aby si zapadla?
K čemu je ti krásnej úsměv,
když je s tebou beztak nuda..

A tak hledej dispozice,
jak své klady využit,
zaber tím přední pozice
hlavně jako jiní nežít..:)
Autor Thesssinka, 26.04.2008
Přečteno 192x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, staruska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to k zamyšlení...

26.04.2008 18:19:00 | Bíša

Ahoj, hezky jsi to napsala.

26.04.2008 14:52:00 | staruska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí