Kénik

Kénik

Anotace: tour po královopolských hospodách

Kénik

Vše začíná u boba,
škopek a naprostá pohoda,
zapálím si cigaretu
a už sahám po fernetu,

pak barbar přijde na řadu
a občas taky Dejavu,
u Racka pomůžem si od hladu,
u Židle popadáme na hlavu,

na schodech nás jedním napraví,
v cukrárně tam další šupnem,
v Palominu koňakem dorazí,
pane my se dneska asi lupnem,

začíná to u boba
a u myšáka v ďouře končí,
noc je naše svoboda
a rána čím dál tenčí…
Autor Kubino 2, 26.04.2008
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Ctěný pán, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobaví :)

26.04.2008 19:33:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí