Barevné brýle

Barevné brýle

Anotace: dneska takhle sedím, koukám z okna a nahle se pristihnu jak pisu, tvorim a zase pisu.Snad se vám to bude libit

Vezmu papír, pero či tužku,
k tomu zbaštím malou hrušku,
a začnu přemýšlet o přání,
která nejsou snadno k maní.

Napadá mne spousta věcí,
o nich vám řeknu přeci,
jen nevím, kde bych začít měla,
abych na něco nezapomněla.

Myšlenky různé jsou,
každá hraje tu hru svou,
nemožné je všechny mít,
přesto bez některých nelze být.

..jako..

Láska, štěstí, peníze, zdraví,
o tom všem každý z nás ví,
spousta lidi ví, ale někdy se mýlí,
jakoby měli tucet barevných brýlí.

A každé brýle ukazujíc tu pravdu svou,
někdy světlou jindy tmavou,
hrdě stoji za názorem svým,
občas také chybuji – však sama vím.

Tyhle brýle nekoupíš, i kdyby jsi chtěl,
presto, že bys na kontě miliony měl,
nehledej, nepátrej, každý je má,
ale často na oči své nasadit odmítá.
Autor Metalgirl, 26.04.2008
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rymovacka, ale nazorne ukazujes, ze to nemusi byt nutne zapor, libi :)

12.05.2008 20:03:00 | Jen tvůj anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí