Za moře.

Za moře.

Anotace: po dlouhé době zase něco málo.. malinko..

.
Tam kamsi za moře
má duše by letěla
vyšvihne se na oře
rozpáleného do běla

Jenom tam za mořem
mé duše oheň plá
a kůň nebýt umořen
ještě teď žene v dál

Však již padl vysílen
a duše má opilá
sedí tu nad koněm
co pomalu umírá

S ním zmírá i naděje
jak dostat se za moře?
jak zdolat ty peřeje
když je teď bez oře?

Vtom zjeví se stařena
zub samá díra..
dí: ořem, co neuštveš
je jen vůle a víra.
.
Autor Euka, 25.07.2005
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí