Už nikomu..

Už nikomu..

Anotace: Světu 3..

Sbírka: Světu 3

Z nebe prší kyselina
svět je němý jako ryba
přemyšlím čí je to vina
a kde se vlastně stala chyba.

Lehnu si na naleptanou zemi
a pak budu přemýšlet
proč tak strašná zima je mi
a kde mi selhal výpočet

Snad poznám tu vzácnou chvíli
kdy se život ve smrt změní
uvidím chvíle kdy jsme spolu byli
ve zpomaleném mlhavém znění

Snad ze mě jednou anděl bude
snad křídla mě budou daná
s nimy pak budu moct lítat všude..
jen ty mý budou deštěm poleptaná...
Autor Honzeek22, 25.07.2005
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí