strženi proudem

strženi proudem

Anotace: ...

proč musíme hrát divadlo
a pravdu odkládat vždy v šatně
pár bláznů žezlo popadlo
teď názor mít je špatně

už herci hrajou svoje role
když masky skryjí tváře
vždy ochotně se chopí hole
kde plane pravdy záře

teď blázny každý vzívá
kus žvance za to stojí
jít s davem jak to bývá
chce mnohý, když se bojí

maškarní se koná bál
jen ti věrní jsou tu zváni
těm bláznům tleská celý sál
a oddaní volové za vzor jsou všem dáni
Autor milan nov, 27.04.2008
Přečteno 289x
Tipy 10
Poslední tipující: saddova, Lucie Teru, NikitaNikaT., labuť, Psavec, fire.fly, Druhá jizva v duši
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedna velká hra je i život sám...

11.05.2008 12:39:00 | saddova

Jj, myslím že je ze života jak vystřižená.

28.04.2008 18:05:00 | NikitaNikaT.

Samá pravda :o))

28.04.2008 17:08:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí