A tak tady

A tak tady

Anotace: ...

Není kam utíkat
... je to zamořený
už všude.
není s kým bojovat
... zbabělci
vždycky zalezou
do první díry
i když jsou to
jen zadní dveře
něčího trávicího traktu
...
A tak tady chcípáme
ve světě plným ubohých
duševních děvek

Já a ty a těch pár
posledních vzpřímených
... mě nikdo záda nepřerazí
to si radši sama
zlomím vaz...
nebo to můžeme udělat
vzájemně...
ale až přijde čas.
I dva je dost
můžeme si krýt záda
navzájem.
A je nás tu ještě
mnohem víc...
tak jich ještě pár
pošlem tam kam patří,
ještě chvíli budem bojovat

A tak tady chcípáme
ve světě plným ubohých
duševních děvek

... víš co to znamená?
že kurva ještě žijem,
protože mrtvola už nechcípá
Tak pojď a bojuj,
ať nemám odkrytý záda.
Autor Melfëa, 27.04.2008
Přečteno 267x
Tipy 12
Poslední tipující: Elena Suchomel, jedam, Danah, Psavec, blue, Cassandra
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no joo, jako vždy, bez servítek...**

04.05.2008 18:41:00 | Trdlo

líbí, mohla by jsi dělat ministryni propagandy :))
je pěkná, zaujala, díky :)

27.04.2008 23:22:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí