Přání na dobrou noc

Přání na dobrou noc

Anotace: bez kom.

Brzo se setmí ,
den co den jsme s dětmi.
Než se očka zavřou ,
taťka či mamka pohladí duši ,hezkou pohádkou.

Píšu,píšu básničku ,
pro svou milou, v košilce andílků.
Den v noc se změní na chvilku,
již máš rozestlanou postýlku.

Voda smývá tělní pach,
padá shůry kapky prach.
Uleháš ,očka se zlehka zavírají ,
pozoruješ hvězdný nebesa kraj.

Usínáš ,pro nekonečnou fantazii
myšlenek přírodních krás.
Na tvář políbení ,
přeji krásné snění,
noc v den se opět změní.
Autor Marisek, 27.04.2008
Přečteno 625x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Dedillope
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná

02.05.2008 06:45:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí