Pocit

Pocit

Anotace: njn..jeste nevim jestli basen nebo pisen.)

Znát tak, kde mé místo je
vědět, s kým prožít život mám
slyšet, že mě miluje
sám mých snů kapitán

R:Prožít pocit jistoty
s kapkou rozechvění
Neznat pocity samoty
jen chvíle pochopení

Znát tak, co to věrnost je
vědět, že tě po svém boku mám
slyšet že mě miluješ
ty- mých snů kapitán

R:Prožít pocit jistoty
s kapkou rozechvění
Neznat pocity samoty
jen chvíle pochopení
Autor Barbie_Incident, 27.04.2008
Přečteno 326x
Tipy 10
Poslední tipující: kikis, mononoke, Psavec, radexk, rry-cussete, Lucyane, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí