Snílkova komnata

Snílkova komnata

Anotace: ...

Tajemná komnata
co v noci se zavírá,
ve svém nitru dusí
všech lidí sny a přání,
pro nedostatek kyslíku
rozatnčený plamínek svíce skomírá,
a další člověk vsupuje do komnaty
ani on se nevyhne žalobnému zavrzání.
To dalšího snílka udává petlice,
a on se zastydí,že jeho svědomí
už prošoupalo i poslední střevíce.
Už nic ho nezachrání,
to svědomí ho pohltilo a on
topí se v něm,
a když odněkud znenadání
ozve se hlas kladoucí otázku
,,Co tady chceš?"
On je pravdivě odpoví:
,,Sen, prosím, sen!"
Autor Michelll, 27.04.2008
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Levandule, radexk
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé myšlenky... také jsem jimi postižená :-)

21.06.2008 22:33:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí