Vidím

Vidím

Anotace: Nějak mě ty barvičky stále pronásledují....

Koho často potkávám
Vždy na stejném místě
Na koho teď zamávám
Kdo pozdraví mě příště
Kdo mi šlape na paty
A kdo mi vlasy hladí
Kdo jen vrčí za vraty
Kdo nebojí se zrady

Od rána až do hvězd
Barvy si prohlížím
V panoptiku prázdných gest
A neptám se zda smím
Skládám si vitráže
Z barevných střípků
Z každé tmy snažím se
Vykouzlit kytku

Co nosíme po taškách
A co ve svých duších
Tajemství po kapsách
Do stehen silně buší
K čemu jsou nám noviny
A v nich tisíce vět
Nepotřebuje hrdiny
Ten barevný svět

Od hvězd až do svítání
Pohádky vyprávím
O nesmyslném malování
S kašpárkem laskavým
Od žluté po zelenou
Duhovým schodištěm
Paletou nekonečnou
Utíkám před deštěm
Autor Písnička, 25.07.2005
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí