Zmije

Zmije

Anotace: - - -

Sbírka: Směsice všeho

Vyhřívám se na sluníčku
jarní panelákové zahrady
hřeje mi do zad
kouše do myšlenek
je zubaté a zrádné
a často střídá nálady
užívám si jeho zubů
vyhřívám se, jako zmije
jsem tu sama
tak přijď
alespoň na chviličku
samota je prázdno
a to z těla duši vysává
a bez duše
se těžko žije
Autor Silvie, 28.04.2008
Přečteno 246x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, radexk, Rbb, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí