Já přeji si...

Já přeji si...

Anotace: ***

Co víc si přát
než šťasten být?
Mít koho milovat
a na cestě životem společně s někým jít....

Já přeji si šťastná být,
přeji si lásku svou jen Tobě dát,
zahodit všechna svá trápení
a něžné doteky jen Tobě věnovat....

Život mi vsadil na jinou kartu,
mé tělo s duší soupeří,
srdce si našlo v Tobě svou lásku,
však Rozum mi "Zůstaň!" vždy zavelí...

Tak tu teď sedím,
jak tělo bez duše,
srdce mám v dlaních ukryté,
říkám si: "Vidíš, Rozume?
V bolesti žiju a srdce mám rozbité...."
Autor Aniba, 28.04.2008
Přečteno 391x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, ona, el viento, Psavec, radexk
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

poslouchat se musí! Obzvlášť rozum :-)

srdce je zrádce!

16.05.2008 23:06:00 | Popelka

Nesmutni a honem se usměj, vždyť je tak krásný slunečný den... ;-)

15.05.2008 10:40:00 | ona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí