Životem jít...

Životem jít...

Anotace: Přečtěte si to a uvidíte...ale nikam nespěchejte.

Ty neseš úděl svůj
a v srdci máš žal
Naslyšíš můj křik: "Stůj!
Proč chceš jít stále dál?"

Měníš se v pouhý stín
Ztrácíš vše, co jsi měl
Tak polož hlavu v klín
Vzpomeň si, co jsi chtěl

Cestou života jít
a nikde nestavit
Před sebou nemít štít
Všemu se ubránit

Konečná v dáli je
Trasa je určená
Zákonů nedbaje
Jdeš stále dál a dál

Pevnější sen už máš
a víš, co je tvůj cíl
Teď se chlape snaž
Jsi poslední, co zbyl
Autor kaCZenka, 28.04.2008
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí