Písek v puse

Písek v puse

Anotace: v poslední dobé je mi divně...

Chlad po duši i po těle
jdu v noční poušti ztupěle,
jak s náma zatočíš ,ty ruleto?
/každý si píše svoje libreto.../

písek jde do úst i pod nehty,
na nebi vidím blízké planety...
...blízké..dostat se však nejde tam.
/všichni si píšou lidská libreta/

Vidím lidi na těch planetách,
plno štěstí,vůbec žádný strach.
Letadla,rakety lítají.
Sem však nikdy nezavítají.

slyším lidi na těch planetách,
tady ale jenom šterk a prach...
Oni mě ale vůbec neslyší,
tady hezké chvilky nečíší.

Chtěla bych z ptačí hvězdy peruťe
odsud jednou pro vždy odletět...
každý si píše svoje libreto
nechť se ta zima změní na léto!

Škoda že počasí nelze ovlivnit...
Autor Chmýří pampelišek, 28.04.2008
Přečteno 447x
Tipy 8
Poslední tipující: blue, Iva Borecká, Nahá, jedam, PoeziGirl, brooklyn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké, bude jaro, neboj ;)

30.03.2009 07:25:00 | blue

..

29.04.2008 12:59:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí