Blbá a zamilovaná

Blbá a zamilovaná

Anotace: Moc jako báseň to nevypadá, jen vypsání vnitřních pocitů a otázek.

Proč mě pomlouvají?
Že tak vypadám?
Jak mám -smutná- vypadat?
Proč jsem smutná?
Je snad být zamilovaná
důvod ke smutku?

Hmm...
Jak pro koho.
Pro mě? Ne...
Já jen...Lhala jsem.

A lžu pořád, každým okamžikem.
Celý můj život
/i když možná ne/
je lež.

Lhala jsem kamarádce,
lhala jsem lásce,
lhala jsem... A lžu.
Ale já nechci!
Jenže musím.

Jinak to nejde?
Jsem blbá, když
si to myslím?
Asi jo...

Blbá a k tomu
i zamilovaná...
Do TÉ nepravé:(
Autor Rakasteta, 28.04.2008
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: estrellita, Jacob Bohemicus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí