Smrt zastřelením

Smrt zastřelením

Anotace: O zklamání z lásky

Hudba utichá,
vzduch nějak tíží,
těžko se mi polyká,
oči se mi klíží.
Už nic necítím,
už prostě nežiju.
Za lásku neplatím,
ale přes všechno tě miluju.
Ale tvá láska umřela,
navždy mě tím pohřbyla.
Najednou padne rána,
mé tělo se k zemi skládá.
Poslední slova na rtech,
prosím tě o poslední dotek.
Chci tě naposledy cítit,
jinak se nedá svítit.
už jsi pryč už tě nevidím,
za svou lásku už se nestydím.
Už je konec mého snění,
můj život už prostě není.
Autor Katýsek, 28.04.2008
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Belmon, Martin Šimeček, Duhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké dílko.. Akorát pohřbila se píše s měkkým i......:.-) To tvrdý y kazí dojem

04.05.2008 17:24:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí