Ženská krása

Ženská krása

Anotace: Žena byla uctívaná už v dobách pravěku....nezapomínejme na tuto krásnou zvyklost...každá žena si zaslouží být někým obdivována a hýčkána....

Ženské tělo to je živoucí umění,
její duše je dokonalá mám domnění,

mysl ženy je rozmanitá,
a vůle více než podmanivá.

Žena to je něžnost ale i chtíč,
každý musí najít k nějaké klíč,

krásu najdeš jen v té své jedné,
v krásné ženě tebou vyvolené,

co tě vášnivě přitahuje,
svou krásou zneklidňuje.

Každý měl by svou vyvolenou mít,
a denně o ní v noci snít...
Autor Tomama, 28.04.2008
Přečteno 702x
Tipy 3
Poslední tipující: Janana, Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí