Tři židle

Tři židle

Anotace: to je ale hovadina nemyslíte?... přečtěte si a pak si můžete říct: "vždyť já to řejkal/a"

tři židle ze tmy
tiše sedící
tiše se mi smějící

/smutek, žal a neštěstí/

bez nehod
prosakuje špína
z vysátých kaluží

chytá mě noha
od paží nahoru
tlak silniční mě svírá
a společenský choroby
lepěj se mi na paty
v hlavně mě hřejou
panický katastrofy

tři židle
se nepohnou
jen tak blbě čumí
a smějou se
čím dál víc

/smutek, žal a šlápoty/

pro mě
za mě?
Autor DIDADA, 28.04.2008
Přečteno 214x
Tipy 4
Poslední tipující: jaňa, Psavec, Thesssinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí