ZNÁSILNĚNÍ

ZNÁSILNĚNÍ

Anotace: co dodat?

Hej pane,co to děláte?
Na to mi odpověď asi nedáte
Hej,slyším té dívky pláč
vy jste ten srdcerváč!
Tělo její pošpinil a duši někam zahodil
Hej pane,je to zlý co děláte
jste vlezlejší nežli stín
tělo její napadáte
Je zašláplá do země
Cejtí se hůř,jak zdechlej červ
Posílám ván ránu ode mě
tu špínu už nemůže smejt

Znásilnění!
Větší noční můry už snad není
Znásilnění!
Chce se ti hrozně řvát
Znásilnění!
Tak zkus o sebe bojovat!
Autor Lilith-m, 28.04.2008
Přečteno 297x
Tipy 7
Poslední tipující: Charibeja, Glloxy, Psavec, Spadlá z nebe, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo,tak mam na podobnou tématiku básničku:o)hezká

28.04.2008 22:31:00 | Spadlá z nebe

Až se stydím,že jsem chlap:/...

28.04.2008 22:28:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí