přátelství

přátelství

Anotace: aneb pilně sklízím plody pahýlu poznání

z jakejch hříchů pokání?
z jakejch hříchů pustej strach?
z hořkejch jablek poznání?
duši už nic nebrání
přátelství proměnit v prach
vždyť duše hlavě nestraní...
Autor Melitelee, 28.04.2008
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: La Suneteto
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, i když se o smyslu a pozadí básničky můžu jen dohadovat...
I velká přátelství končívají všelijak...

29.04.2008 09:30:00 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí