Flétna

Flétna

Anotace: Kdysi jsme hrál na flétnu....:)

Prsty flétnu hladíce
hrají na ni dolní „C“
Dolní „C“ jež v uších zní
dolní „C“ tón pohřební

Hrají jen prsty, paže spí
hrají už tolik, tolik dní
Starý pán v křesle v tónu se chvěje
a celý dům něžně hladí závěje

Dolní „C“ jež z mraků sněží
provází i průvod místních kněží
Smuteční průvod v rouchu noci
a tam za kopcem už vyjí vlci

Starý pán pomalu k oknu se béře
chladný vítr proudí skrze staré dveře
Dubová flétna v ústech hráče
tančí v tónu „C“ a skáče…
Autor Chašmodský, 29.04.2008
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: Isobel, hanele m., NikitaNikaT., Lota
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dýchají z ní jiný časy...

10.06.2008 10:35:00 | hanele m.

ST! Velmi povedené, aj já jsem si vzpomněla, že jsem také hrála na flétnu, než se kamsi poděla ...

29.04.2008 19:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí