Jen pár vycházek dopřej mi ještě

Jen pár vycházek dopřej mi ještě

Anotace: :-)

Sbírka: Krajíc života

Vracíš mi úsměv,
co ztratil se v peřinách
v lesích a údolích
podzimního spánku
Tam někde v listopadu
tam někde v zadu
Teď píši už jen kvůli Tobě
v té zlváštně veselé době
Jen pár vycházek dopřej mi ještě
nechci žádné kleště
ni pro mne ni pro Tebe
jen svobodu a volnost
dravých ptáků
pár oblaků
přátelství a pohlazení
Autor Káňátko, 29.04.2008
Přečteno 482x
Tipy 11
Poslední tipující: Zpátky, Akrij8, Bíša, Dacryon Beata, Rbb, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí