Osudová

Osudová

Anotace: * * *

V momentě, kdy jsem narozená,
a nebo někdy mnohem dřív
svůj osud jsem si vybrat směla
pro nápravu minulých chyb??

* * *

Sudičky už jsou připraveny,
každá v ruce popsaný list..
pro jeden život zde na zemi
jeden z osudů lidských číst..

A sudba zůstává vepsanou
tam někde uvnitř mého já..
přesto mám vždycky na vybranou,
jsem totiž duše svobodná..

Dobrého nemusím si všímat
a zlé vychutnat v detailech,
nebo se obráceně dívat..
a naučit se vnitřní zpěv..

Osud byl vložen do kolébky,
je tedy na mně, jak s ním dál..
změnit se mohou kruté kletby,
když v sobě lásku uchovám..

Vždyť i v těch pohádkách se píše
návod, jak žít, co oželet..
a v mé duši JE dětská říše..
proto si hraju..nesměle..

Možná, že tak svůj osud změním..
ne příliš, jenom maličko..
možná, že tak pár zkoušek splním,
či nevěříš mi, sudičko??
Autor Cecilka, 29.04.2008
Přečteno 398x
Tipy 31
Poslední tipující: pejrak, maena, Pišák, Štěpina G, Belmon, Nola77, Lota, Severka, Bíša, Lucie Teru, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vnitřní zpěv a dětský svět...

29.04.2008 19:55:00 | Bíša

věřím,věřím,změnit se dá všechno...

29.04.2008 19:29:00 | jedam

Věřím, Cecilko. Krásně popsané.

29.04.2008 19:03:00 | MalaIzis

Každeho sveho štěstí strůjcem..:-) takže i osudu :)
muj robot pise OCX, takže nic :-)))

29.04.2008 18:12:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí