Odporné

Odporné

Anotace: o tom jak umí bejt lidi zlý a vypočítavý

Překvapuje mě, že jste odporní jako já,
pod vašimi výpady cítím se bezmocná.
Jak v bludišti odporných vlastností,
jsem tak ubohá svou malostí.
Snažím se skrýt před nimi,
závistí a lžemi,
bojím se a smutno je mi.
Ukrývám se před vlastnostmi co mě děsí,
však sekyra nade mnou visí.
I já jsem stejná jako vy,
používám je všechny závist i pomluvy.
Autor Linuxa, 29.04.2008
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: klarass
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkné

29.04.2008 18:16:00 | klarass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí