verím v anjelov

verím v anjelov

Anotace: priatelia su ako anjeli, ktorí nám pomožu, ked nase kridla zabudnu lietat :)

Verím,
Že existujú anjelici,
Malí a nevinní,
Bez hriechu tohto sveta
S túžbou napiť sa
Bielej vody,
Čo tečie v zemských riekach.

(žblnkoce – žblnk, žblnk)

Verím,
Že zleteli z neba,
že sú vtelení a sú naše každodenné chleba.
Oduševnení priatelia,
Čo duše drahým strážia
A milujú, neublížia.

Verím, že i ty si anjelik
S priehľadnými krídlami
A po nociach lietaš tmou,
Ty sám,
Bez výčitiek,
Slov a fám,
Čo napísali noviny.

Verím, že anjeli sme všetci my.
( s nesvietivými svätožiarami,
neúhľadnými prosbami
milými úsmevmi,
nespočítateľnými slovami,
živými rukami)

Verím v anjelov.

Verím ti.

Vieš to,

Ten anjel si i Ty
Autor adida, 29.04.2008
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lachailla, Xindy, Psavec, Franti, a_tao
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkné :o)

01.05.2008 21:26:00 | Lachailla

já se přidávám.

29.04.2008 23:26:00 | Psavec

nevim, co k tomu napsat. mozna jen - nadhera...

29.04.2008 23:03:00 | Franti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí