Táhni...

Táhni...

Anotace: mno,jsem ve škole neměla co dělat,mno....

Tolikrát jsi narazil,
osud ti dech vyrazil...
Avšak jsi si nedal říct,
teď se hroutíš čím dál víc.
Nezvládáš bojovat,
nezvládáš vzdorovat
náporům ze všech stran-
realita nebo klam?
Zklamal jsi rodinu,
zklamal jsi přátele,
už nemáš na výběr-
TÁHNI DO PRDELE!!!
Autor semtrpajzlik, 29.04.2008
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Alasea, Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No,ještě vymyslet pár akordů a je to ;-)

29.04.2008 20:50:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí