Smrt

Smrt

Anotace: Myslím,že není co dodat.

Než člověk umře, tak prý mu před očima proběhne celý život,
uvědomí si co zmeškal, neřekl a jaký byl idiot.
Možná, jak praví věřící, Pán Bůh si k sobě lidi volá.
Ale co když díky lovci zvíře v lese skoná?
Vidí taky celý svůj život před očima?
Taky se ptá proč a čí je to vina?
Nevím to já a možná ani nikdo jiný
a smrtí není Pán Bůh vždy vinný.
Smrt je součástí života celého světa
a před ní je jen ta poslední věta.
Autor lizardka, 25.07.2005
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí